"Hëna e mirë", kur duhet ti prisni flokët që t'ju rriten sa më shpejt
Nëse jeni duke menduar një ndryshim në pamjen tuaj dhe jeni supersticozë për të ndjekur fatin e mirë, ja cilat cilësohen si ditët e duhura për të prerë flokët. Mësoni tani ndikimin e hënës në prerjen e fokëve tuaj gjatë këtyre muajve të fundit të vitit 2019.

Hëna e plotë

Kjo hënë është përgjegjëse për dhënien e volumit. Gjithashtu ato cilësohen si datat e duhura për të prerë flokët e para të bebes tuaj, që të rriten sa më shumë.

Hëna e shtrirë

Nse prisni flokët gjatë kësaj hëne ju do të ngadalësoni rritjen e tyre.

Gjysmëhëna

Nëse doni që flokët tuaja të rriten sa më shpejt pritini gjatë kësaaj hëne.

Hëna e re

Rekomandohet që flokët të priten gjatë hënës së re nëse qëllimi i tyre është që ti forcojnë me prerjen.

Shtator:

E Premte 6: Gjysmëhënë

E Shtuna 14: Hëna e plotë.

Tetor:

E shtunë 5: Gjysmëhënë.

E hënë 28: Hëna e re.

Nëntor:

E Hënë 4, e Martë 5: Gjysmëhënë.

Dhjetor:

E Mërkurë 4, e enjte 5: Gjysmëhënë

E enjte 12: Hëna e plotë.
Shtuar më 02/09/2019, ora 15:24
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori