Besoji Hënës! Ditët më të mira dhe të këqija të korrikut
Datat e dhëna më poshtë janë specifike të muajit të dytë të verës. Një pjesë e tyre janë ditët më të mira, ndërsa të tjerat, ditët më të këqija. Për shumë prej nesh, është e rëndësishme të dimë se në cilat ditë duhet të bëjmë aktivitetet tona për të pasur një jetë nën kontroll, por edhe për të na shkuar muaji mbarë.

Duke përdorur lëvizjen planetare dhe pozicionin e planeteve gjatë këtij muaji, ju do të mësoni cilat janë ditët më të mira për objektivat që i keni vënë vetes.

Ditët më të mira për të blerë diçka, për të paguar faturat, për të nisur disa dokumente të reja, për të krijuar një lidhje të re, për të nisur një marrëveshje financiare, një intervistë apo gjithçka tjetër, do t’i gjeni në listën e mëposhtme.Bli diçka:

Ditët më të mira: 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 26

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Paguaj faturat:

Ditët e mira: 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 26

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Nis një kontratë financiare:

Ditët e mira: 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Bëjn një propozim biznesi:

Ditët e mira: 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Depozito para:

Ditët e mira: 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Kërko një lejë zyrtare:

Ditët e mira: 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Tako një klient potencial:

Ditët e mira: 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Për një takim të parë:

Ditët e mira: 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Mbrëmje romantike:

Ditët e mira: 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Tako një njeri special:

Ditët e mira: 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Kërko një marrëveshje:

Ditët e mira: 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Kërko falje:

Ditët e mira: 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Nis një njohje të re:

Ditët e mira: 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 26

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30Nis një punë të re:

Ditët e mira: 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 26

Ditët e këqija: 4, 5, 10, 11, 12, 25, 28, 29, 30
Shtuar më 03/07/2020, ora 12:20

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori