Aplikacionet që duhet me patjetër ti keni në celular
Celulari duhet mbushur me aplikacione që vlejnë, që na e bëjnë jetën më të lehtë. Në YouTube ekziston një numër i pafund videosh “What’s in my phone”, por për lehtësi, po jua përmbledh më poshtë.

Treshja e shenjtë


Google Calendar
Google Calendar, Google Keep dhe Google Photos duhet të jenë patjetër në celularin tuaj. Nëse keni një pajisje android, me siguri i keni gjetur aty dhe tani është momenti t’i përdorni. Kalendari nga Google është mënyra më e mirë për të planifikuar javën, për të mos çuar asnjë moment dëm dhe për të dokumentuar jetën.


Google Keep
Google Keep ju lejon të bëni lista shumëngjyrëshe, me kategori, foto, vizatime e çdo gjë përmidis. Qëkur e shkarkova, i bëj gjithmonë gjërat që kam për të bërë sepse më motivon ajo vija që i heq kur e përfundon detyrën që i vure vetes.


Google Photos
Ndërsa Google Photos është një shpëtim për gjithë ata me memorie gjithnjë e në rënie. Gjithë fotot e galerisë suaj ngarkohen automatikisht në Google Photos dhe janë aty përgjithmonë, pa pagesë shtesë, pa limit hapësire.

Më e bukura? Të tre apliakacionet mund t’i aksesoni nga kudo, me fjalëkalimin e llogarisë suaj në Google.

Spotify dhe Tunnel BearSpotify është një aplikacion i shkëlqyer për të dëgjuar muzikë. Mendoni një këngë, një album një artist çfarëdo. E gjen në Spotify. Për ta instaluar duhet ta ‘mashtrosh’ celularin se gjasme ndodhesh në Amerikë me anë të Tunnel Bear. Spotify është i disponueshëm vetëm në disa shtete (dhe në iPhone mund të shkarkohet vetëm me llogari amerikane ose britanike, tutorial këtu). Pasi aktivizon VPN me anë të Tunnel Bear, hyni në Spotify dhe shijoni gjithë këngët, fjalimet, podcastet e botës. Do të zbuloni pafund këngë të reja pa të cilat s’e di s’i keni jetuar.

Clue

Shanset janë që ju e keni tashmë një aplikacion për të regjistruar menstruacionet dhe për të parashikuar datën e ardhshme. Clue ka dy të mira. E para nuk është rozë. Dhe e dyta, algoritmi mësohet me ciklin tuaj dhe e parashikon me saktësi të frikshme datën e ardhshme. Sigurisht me ndihmën e faktorëve të tjerë si intensiteti i gjakderdhjes, dhimbjet, kur bëtë seks për herë të fundit, sa me nerva keni qenë, e gjëra të tilla. S'do të jeni më kurrë të papërgatitura.

Aplikacionin e bankës suaj

Shumica e bankave në Shqipëri kanë aplikacionet e tyre, që lejomëni t’ju them, ndryshojnë çdo gjë. Mund të shikosh gjendjen e llogarisë, mund të paguash një tufë faturash, mund të paguash borxhet miqve, mund të transferosh para në llogarinë e kursimeve, mund të gjesh bankomatin ose bankën më të afërt dhe mund të lexosh kursin e këmbimit për atë ditë. Të gjitha këto nga komforti i celularit tuaj.
Shtuar më 17/11/2018, ora 21:07

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori