A është i këshillueshëm dushi me ujë të ftohtë për flokët
Uji i ftohtë është i këshillueshëm për flokët">flokët. Nëse do që të keni flokë më të shndritshëm, më pak të ngatërruar dhe më të shëndetshëm, atëherë mos shpenzoni para për produktet e pafundme, por thjesht, ndrysho temperaturën e ujit.

Ruan shkëlqimin.

Ujë i ftohtë nuk i dëmton fijet e flokut, i bën ato të duken më të buta dhe më të shkëlqyeshme.

Nuk ka më flokë të ngatërruar:

Zakonisht flokët">flokët ngatërrohen ose prishin formën nëse i lan me ujë të nxehtë. Uji i ftohtë nuk u heq lagështirën flokëve, pra nuk i than plotësisht ata dhe nuk u heq të gjithë yndyrën natyrale. Kështu, më shumë lagështirë, më pak flokë të ngatërruar.Uji i ftohtë mbyll poret e lëkurës së kokës, duke parandaluar futjen e papastërtive në brendësi. Kështu, pas çdo shpëlarjeje me ujë të ftohtë, do t’i ndiesh flokët">flokët dhe skalpin më të pastër.

Nëse e ke të pamundur t’i lash flokët">flokët me ujë të ftohtë, atëherë të paktën përpiqu t’i shpëlash me ujë të ftohtë pas larjes. Në këtë mënyrë u jep atyre më shumë ajër dhe i bën më të shkëlqyeshëm.Shtuar më 08/07/2019, ora 15:23

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori