A e dini çfarë është ‘buzëqeshja depresive’?
Buzëqeshja është shpesh një fasadë e jashtme dhe mekanizëm mbrojtës

Termi ‘buzëqeshja depresive’ nënkupton personat që shfaqen të lumtur për të tjerët, ndërkohë që vuajnë nga brenda.

Këto simptoma depresive janë bërë gjithnjë e më të shpeshta. Artikujt lidhur me këtë temë janë ngritur në literaturën popullore, dhe numri i kërkimeve në Google për gjendjen është rritur në mënyrë dramatike këtë vit.

Simptomat e depresionit duken të lehta për t’u dalluar: interesi për gjërat që deshëm dikur ulet, humori ndryshon brenda pak kohësh, dëshirë e paparë për të ngrënë gjithçka ose ekstremi tjetër, mungesë e theksuar urie

Gjithsesi, ka diçka: ndonjëherë t’i nuk i dallon dot këto që përmendëm më sipër- jo sepse nuk janë aty, por sepse zgjedh t’i fshehësh edhe nga vetja.
Shtuar më 21/05/2019, ora 17:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori