8 shenja që njerëzit po ju nënvlerësojnë (FOTO LAJM)

Ju ndieni nevojën për të vënë në pah cilësitë tuaja.

Kur njerëzit ndihen të pasigurt, ata priren të tregojnë cilësitë e tyre të mira në mënyrë që t’i kujtojnë vetes vlerën e tyre. Ndarja e historive ose përvojave tuaja me të tjerët i afron të tjerët me ju, e cila mund të jetë arsyeja pse ndjeni nevojën për të folur për veten tuaj.
Nëse jepni gjithnjë 100% nga vetja qoftë në dashuri, miqësi ose punë, por e shihni veten duke marrë shumë më pak se sa meritoni vërtet, mund të jetë koha të rishikoni marrëdhëniet tuaja.

Ndjenja e të qenit i nënvlerësuar mund të çojë në stres dhe t’ju sjellë nërënie duke ndikuar negativisht në jetën tuaj të përditshme.

Ne kemi gjetur 8 shenja që do t’ju ndihmojnë të identifikoni nëse jeni duke u marrë si të mirëqenë nga të tjerët.
Shtuar më 19/10/2020, ora 15:33

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori