20 profesionet dhe klasifikimi i tyre sipas nivelit të stresit (FOTO LAJM)

CareerCast.com anketoi 200 vende pune si pjesë e nje sondazhi. Ata vlerësuan një listë me pune nga shume deri ne pak te stresueshme. Ja profesionet:
Midis udhëtimeve, levizjeve të shpeshta, e-maileve të panumërta ... duket sikur ka shume mënyra që stresi të zvarritet në punën tuaj. Por a është natyra e punës me të vërtetë ajo që duhet fajësuar?

CareerCast.com anketoi 200 vende pune si pjesë e një sondazhi. Ata vlerësuan një listë me punë nga shumë deri në pak të stresueshme.

Portali Albeu përgatiti për ju në mënyrë të thjeshtëzuar, 20 profesionet e këtij raporti:
Shtuar më 14/01/2011, ora 15:30

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori