10 stilet që po ju tregojnë 10 vite më të madhe në moshë (FOTO LAJM)

1 – Këpucët “Mary Jane”

Këpucë të tilla me një rrip të hollë dhe formë të rrumbullakosur na bëjnë të dukemi më të mëdhaja në moshë. Gratë që i veshin ato pretendojnë se këto lloj këpucësh janë vërtet të rehatshme. Sigurisht që këpucët që veshim çdo ditë, duhet të jenë komode, por ato duhet të jenë gjithashtu dhe me pak më shumë stil. Një alternativë e mirë do të ishin këpucë të ngjashme, por pa rripin dhe me një majë më të theksuar (por jo shumë të theksuar).
Ekzistojnë disa lloj këpucësh, fustanesh apo materialesh që na tregojnë më të re ose më të madhe në moshë.

Këtu gjeni disa prej veshjeve apo aksesorëve tipikë, imazhi i të cilave lidhet me dikë më të madh në moshë. Kjo nuk është gjithnjë diçka e keqe, por nuk është gjithmonë ajo që kërkojmë.

Disa prej tyre ndoshta ka ardhur koha t’i “anulojmë”, ndërkohë që për disa të tjera, ndoshta ia vlen edhe “të rritemi pak në moshë”.
Shtuar më 26/10/2020, ora 14:53

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori