"Ja arat e Saje qorrit dhe Edvin Shullazit" (VIDEO)

Përpos fotove, ish kryeministri Berisha ka vendosur që ta faktojë me pamje lidhur me parcelat me drogë. "Më poshtë një video nga arat e Saje qorrit dhe Edvin Shullazit në luginën Luftinjes!", ka s

 
Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. 

Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
24.2 %
56.09 %
14.66 %
5.02 %
Total 4895 Vota!