Kur bën si i fortë në Facebook (VIDEO)

Ju ka ndodhur shpesh të jeni dëshmitar të debateve të forta mes përdoruesve të rrjeteve sociale? Janë të njëjtët njerëz që shahen dhe fyen në rrjetet sociale me kërcënime të ndryshme, por ku përba

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!