Instaloni Cloak dhe shmangni takimin me njerëz të padëshiruar

Aplikacionin Cloak ka si objektiv kryesor vënien në dijeni për praninë e dikujt që nuk duam ta shohim në zonën afër nesh. Programi analizon të dhënat nga Foursquare dhe Instagrami dhe na dërgon një

 
Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.63 %
28.89 %
5.47 %
Total 9064 Vota!