3 maska natyrale për çdo problem të flokëve, rënie, hollim, flokë të thatë dhe të yndyrshëm

Maskat me përbërës natyralë janë gjithnjë një ide e mirë ! Janë ushqyese, hidratuese dhe duket se i rikthejnë shkëlqimin lëkurës apo flokëve. Larg kimikateve dhe produkteve kozmetike, më poshtë ja

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!