Taratori, ushqimi ideal kundër mykut dhe antibiotikëve

Nëse jeni të prekur nga infeksione me origjinë mykotike apo jeni duke u kuruar me antibiotikë, kombinimi ideal sipas Blerina Bombajt do të ishte: -1 kupë kos i bërë vetë -2 thelpinj hudhër -pak v

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!