State police high officials under investigation after theft at Rinas

General Prosecutor Adriatik Llalla is investigating all the Police director, responsible for yesterday's theft in Rinas. "The General Prosecutor will investigate all those officials, responsible fo

 
Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.67 %
28.86 %
5.45 %
Total 9044 Vota!