Krimet e Rënda lënë në burg pa afat Klement Balilin
Ivanov është jashtë kohe: Gjuha shqipe cënon Maqedoninë

Pas një kalvari të gjatë ligji për gjuhët në Maqedoni botohet në Gazetën Zyrtare dhe ka hyrë tashme në fuqi, shkruan vizion plus. Por presidenti i Maqedonisë Gjorgje Ivanov cili nuk e dekretoi ligj

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!