MISTERI / 16-vjeçarja e zhdukur prej 12 ditësh, i shkroi letër familjarëve

Policia e Durrësit vijon hetimet dhe kërkimet për të mësuar vendndodhjen e 16-vjeçares nga Sukthi, e cila rezulton e zhdukur prej mbrëmjes së 17 majit. Bazuar në një letër që 16-vjeçarja ka lënë p

 
Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. 

Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
24.2 %
56.09 %
14.66 %
5.02 %
Total 4895 Vota!