Studim/ Vendi më i shëndetshëm në botë

Studimi më e fundit i publikuar në revistën Lancet prezanton vendin më pak të shëndetshëm në botë, Republika Qendrore Afrikane, ndërsa ai më i shëndetshmi është Islanda. Krahas Republikës Qendror

 
Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Taulant dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

 
A mendoni se Shqipëria do të kalojë fazën e grupeve në EURO 2016?
65.63 %
28.89 %
5.47 %
Total 9064 Vota!