Mustafa: I gatshëm t’ju dalë përpara atyre që kërcënojnë për demarkacion

Kryeministri Isa Mustafa ka folur edhe për kërcënimet për deputetët e Kuvendit të Kosovës që do ta votojnë demarkacionin me Mali e Zi, si dhe për kërcënimet e banorëve të zonës kufitare me Malin e Zi.

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!