Burri la gruan në shtëpi dhe shkoi ushtar, tronditet kur mëson çfarë bën ajo (FOTO LAJM)

Padyshim që dashuria është ndjenja më e bukur në botë dhe janë me fat ata që arrijnë ta provojnë këtë ndjenjë, të dashurojnë fort edhe aty ku ajo dhemb. Mirëpo kur dashuria shkon deri në tradhti, pabe

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
23.42 %
71.53 %
5.04 %
Total 555 Vota!