Ja sa është rroga e një deputeti në Kosovë

Rrogat mujore në Kosovë variojnë nga 130 deri në mbi 400 euro, ndërsa deputetët e Kuvendit të Kosovës vazhdojnë të kenë paga pesë herë më të larta se paga mesatare në vend. Këto paga të larta të de

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!