Dokumenti, Ēurēilli dhe Stalini harruan Shqipėrinė kur ndanė Ballkanin

Fati i Shqipërisë u harrua në prag të përfundimit të Luftës së Dytë Botërore, nëse ajo do të ishte pjesë e influencës perëndimore apo sovjetike. Një fakt të tillë e konfirmon vetë Kryeministri britani

 
 
A duhet të largohen futbollistët nga Kosova nga Kombëtarja e Shqipërisë pas formimit të Kombëtares së Kosovës?
50.48 %
45.35 %
4.15 %
Total 8414 Vota!