S'ndryshon mendimi i amerikanëve për Trump-in

Shkalla e miratimit të punës që po bën presidenti Donald Trump ka mbetur në nivelin e rreth 40 për qind, që nga koha kur mori zyrtarisht detyrën në janar. Kjo falë mbështetjes së fortë të republika

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!