Nuk ka më dyshime! Seldi dhe Mimoza Shkodra dalin bashkë publikisht (FOTO LAJM)

Ishte pikërisht e diela e 24 shtatorit dita që Mimoza Shkodra dhe Seldi Qalliu kanë vendosur t’u japin fund thashethemeve dhe ta japin vetë lajmin e gëzuar, se janë bashkë!. Nuk dihet nëse ka ndonj

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!