Bugatti Chiron kapërcen limitet, prodhohet vetura 3 milionë dollarëshe (VIDEO)

Publikohet video e parë në lëvizje e supermakinës Bugatti Chiron! Më e veçanta me këtë makinë është se ajo nuk është e shtrenjtë, por super e shtrenjtë. Ajo duket e mahnitshme, dhe më e mirë nga s

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!