Kështjellat sekrete në Europë, ja ku renditet e Krujës (FOTO LAJM)

Kështjellat janë ndërtesat të cilat karakterizohen nga luftëra, rrethime, mbrojtje, karantina, fantazma, histori njerëzore dhe dashurie. Në europë ekziston një listë me 10 kështjellat më të fshehta, p

 
Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. 

Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
24.2 %
56.09 %
14.66 %
5.02 %
Total 4895 Vota!