Inagurohet gradaēela mė e madhe nė Europė (VIDEO)

Me një gjatësi prej 310 metrash e projektuar nga Renzo Piano është përuruar gradacela Shard e ndërtuar pranë katedrales së Sant Paul dhe pallatit të Parlamentit. Tashmë ajo është edhe kulla më e la

 
Si e vlerësoni ligjin për Arsimin e Lartë të miratuar nga parlamenti?
20%
20%
20%
20%