Zbulohet menjëherë nga "tatuazhi"
Tatuazhi që ka në fytyrë e që shkruan GOD (ZOTI), e bëri këtë femër nga Ohio, shumë lehtë të identifikueshme nga policia, të cilë ranë menjëherë në gjurmët e saj.

33-vjeçarja Jamie Calloway është akuzuar për ndjekjen e oficeres, të cilën kishte filluar “ta simpatizojë” gjatë qëndrimit në burgun e qarkut në Montgomery.

Sipas raportit të policisë, Calloway ia ka shpërthyer gomat e automobilit të oficeres, i ka telefonuar në shtëpi dhe i ka dërguar pako me postë.

Tatuazhi me të cilin mbase ka tentuar ta "dëshmojë" dashurinë ndaj Zotit siç duket, këtë radhë e "tradhtoi".
Shtuar më 03/05/2012, ora 11:17

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori