Vrau familjen dhe vetën në bunkerin e"shpëtimit"
Shumë amerikanë siç raportojnë mediat, kanë nisur të marrin masa për fundin e botës, pasi besojnë se ai është i afërt.
Por ky njeri ia dha vetës fundin e jetës.

Peter Keller punoi për tetë vjet për të ndërtuar një bunker. Më pas filloi të hiqte ushqime mënjanë, për t’i çuar në bunker, të cilin e ndërtoi sepse besonte se mund ta shpëtonte nga fundi i botës.

Por, një një moment depresiv, ai vraua gruan dhe vajzën e tij, ndërsa më pas shkoi dhe u vetëvra në bunkerin që e kishte ndërtuar pikërisht për t’i mbijetuar fundit të botës.
Shtuar më 30/04/2012, ora 11:50

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori