Videot e këtyre mjekëve do t'ju zbukurojnë ditën (VIDEO)
Mjekët, infermierët dhe punonjësit e tjerë të shëndetësisë janë në radhë të parë në luftën kundër Covid-19, një sëmundje të cilën e njohin pak.

Megjithatë, në ato pak çaste kur janë të lirë të pushojnë pak, mjekë dhe infermierë nëpër botë po përpiqen të shpërndajnë sa më shumë pozitivitet duke postuar video teksa kërcejnë me këngë që janë bërë virale. Kërcimet e tyre, që pakësojnë stresin dhe lodhjen, nga ana tjetër shërbejnë edhe si mesazhe pozitive. “Ne jemi bashkë në këtë sfidë,” shkruhet në një pjesë të postimeve të mëposhtme.

Videot janë bërë virale kryesisht në Instagram dhe TikTok.

href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok-embed" cite="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/@drjcofthedc/video/6809036914092412166" data-video-id="6809036914092412166" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" >
href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="kerko.php?fraza=title">title="@drjcofthedc" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/@drjcofthedc">@drjcofthedc

Friday = Time for the Cha Cha Slide! href="kerko.php?fraza=title">title="chachaslide" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/chachaslide">##chachaslide href="kerko.php?fraza=title">title="distancedance" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/distancedance">##distancedance href="kerko.php?fraza=title">title="fyp" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/fyp">##fyp href="kerko.php?fraza=title">title="foryourpage" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/foryourpage">##foryourpage href="kerko.php?fraza=title">title="viral" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/viral">##viral href="kerko.php?fraza=title">title="drjcofthedc" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/drjcofthedc">##drjcofthedc href="kerko.php?fraza=title">title="goviral" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/goviral">##goviral href="kerko.php?fraza=title">title="viralvideo" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/viralvideo">##viralvideo href="kerko.php?fraza=title">title="tiktokdoc" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/tiktokdoc">##tiktokdoc href="kerko.php?fraza=title">title="dance" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/dance">##dance href="kerko.php?fraza=title">title="fun" href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/tag/fun">##fun

href="kerko.php?fraza=target">target="_blank" href="kerko.php?fraza=title">title="♬ chachaslide - Ssica" href="href="kerko.php?fraza=https">https://www.href="kerko.php?fraza=tiktok">tiktok.com/music/chachaslide-6626328813980617474">♬ chachaslide - Ssica
Shtuar më 15/04/2020, ora 17:11

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori