Universiteti i Cambridge merr vendim që deri vitin e ardhshëm mos të ketë ligjërata
Një nga universitetet më të njohura në botë, ai i Cambridge ka vendosur që të ndalojë ligjëratat me studentët.

Në fakt nuk do të lejohen ligjëratatuniversitet, por se ato do të vazhdojnë në sistemin online në internet.

Universiteti britanik potencon se është e nevojshme ende që të respektohet distanca, andaj ligjëratat në grupe do të shtyhen deri në vitin e ardhshëm.

Poashtu, ky universitet i famshëm ka konkluduar se ligjërata online kanë prodhuar rezultat dhe si të tilla duhet të vazhdojnë tërë vitin.
Shtuar më 20/05/2020, ora 13:15

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori