Udhëtimet ndryshojnë perspektivën tuaj për botën dhe ju bëjnë të lumtur
Njerëzit i duan udhëtimet.

Madje shpesh historitë e tyre janë frymëzuese dhe u lënë pa fjalë, ndonëse jo shumë njerëz edhe mund të udhëtojnë shpesh.
Por në këtë shkrim jepet një perspektivë ndryshe – se si udhëtimet ndryshojnë mendimet tuaja për botën.

Nëse udhëtoni, do të kuptoni më mirë marrëdhëniet ndërkombëtare.

Nëse udhëtoni, do të kuptoni se si vendimet e juaja do të ndikojnë te vendasit e vendeve tjera.

Nëse udhëtoni, ju do ta vlerësoni më shumë vendin tuaj.

Nëse udhëtoni, ju do ta kuptoni se të mësuarit e një gjuhe të re është më e lehtë se sa duket.

Nëse udhëtoni, ju do të keni më shumë vetëbesim, por do të jeni edhe më modest.

Kurseni pak dhe fillojeni ëndrrën tuaj. /albeu.com/
Shtuar më 22/06/2017, ora 16:10

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori