Udhëtim në kohë?!
Jane gjetur objekte të hershme që datojnë 10.000 p.e.s, të cilat tregojnë imazhe të çuditshme të njerëzve, të veshur me ato që mendohet të jenë kostume hapësire.

Nganjëherë alienë, nganjëherë njerëzorë, këto figura kanë gjithmonë veshur helmeta transparente dhe ndonjëherë mund të duket sikur po mbajnë objekte të çuditshme, ndoshta mjete ose armë.

Kushdo që këta njerëz kanë qenë, janë ose do të jenë, duket se kanë thurur rrugën e tyre në kulturat e popujve të lashtë në të gjithë botën, dhe këto shfaqen në vizatimet në shpellë dhe hieroglifet egjiptiane.

Imazhet e fluturimit të disa aeroplanëve dhe helikopterëve vihen re në objektet e lashta egjiptiane, duke shkaktuar shumë dyshime në mesin e arkeologëve.

Ishte kjo një profeci, kontakt alien apo një ditë do të jemi në gjëndje të zhvillojmë aftësinë për të udhëtuar në kohë? /albeu.com/
Shtuar më 02/05/2011, ora 09:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori