Tetë karikatura ironike rreth botës moderne që mund të lënë "shije të hidhur" (FOTO LAJM)

Fuqia e parave
Çdo ilustrim nga Davide Bonazzi tregon një histori që mund të bëjë që dikush të reflektojë mbi gjendjen e botës sot.

Punimet e tij krijuese janë në kërkesa të mëdha dhe kjo është arsyeja pse Davide punon me disa nga shtëpitë botuese më të mëdha në botë.

Ai gjithashtu ndan ilustrimet e tij në faqen e tij të internetit
Shtuar më 01/07/2020, ora 22:35

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori