Të gjithë i thanë mos e ble këtë garazh por u penduan kur doli thesari (FOTO LAJM)

Thonë se pamja e jashtme mashtron dhe na ndodh gjithmonë që të gjykojmë dhe një libër nga kopertina e tij.Tom Cotter ishte një tregtar i të 60-ve cili ka jetuar në New York dhe një ditë vendosi që të ndalojë së lodhuri dhe të shpërngulet në Portugali, një vend i dashur ku ai kishte kaluar një pjesë të madhe të adoleshencës së tij.

Ai vendosi që të blinte një garazh të vjetër dhe të kalonte pjesën tjetër të jetës së tij atje në një garazh që ai bleu.

Vendi ishte i madh dhe i braktisur dhe askush nuk e çonte nëpër mend që Tom të jetonte atje, por kur ai e hapi ngeli i shokuar nga ajo që pa.

Një koleksion i madh i makinave klasike ishte brenda në garazh dhe i përkiste një koleksionisti makinash, i cili për shkak të investimeve të këqija, donte për ta shitur pronën me çdo gjë që ishte brenda.

Kishte Aston Martin, Mercedez Benz, Alfa Romeo, Ford, ndër të tjera. Të gjitha këto makina me vlerë miliona e shndërruan Tom-in në një njeri të pasur, pasi disa ai vendosi që t’i shiste.


Shtuar më 19/10/2018, ora 11:07

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori