Të martohesh me një robot?
Sipas shkencëtarëve me vrullin e madh që ka marrë teknologjia, brenda vitit 2050">2050 mund të martohemi me një robot.

Robotët e seksit, makina me formë paksa njerëzore, të specializuara në shërbimin e seksit prej disa vitesh janë tashmë pjesë e një realiteti.

Versioni ka evoluar nga kukulla e vjetra të fryra me ajër, tek mikromotorët që iu lejojnë atyre të bëjnë lëvizje të ngjashme me atë të njerëzve. Gjithashtu, këtyre robotëve iu janë shtuar softëuare për ndërveprim emocional tek përdoruesit.

David Levy, autori i një libri mbi dashurinë e njerëzve me robotët në konferencën “Dashuria dhe Seksi me Robotët”, që u mbajt në Londër, parashikoi se martesa mes njeriut dhe makinës do të jetë e mundur brenda 2050">2050. Që do të thotë në më pak se 35 vjet. /albeu.com/

Shtuar më 10/01/2017, ora 09:20

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori