Stili i flokëve të shqiptarëve gjatë vitit 1929
Në disa foto të publikuara shihet stili i veqantë i flokëve të shqiptarëve gjatë vitit 1929

Duket se dukuria për t’i kushtuar vëmendje flokëve për shqiptarët është e trashëguar kjo pasi që në këto foto shihet se edhe në ato vite të hershme shqiptarët i kanë kushtuar vëmendje stilit të flokëve.

Një stil ky i paparë ndonjëherë dhe shumë ndryshe nga ditët e sotme.
Shtuar më 21/10/2019, ora 20:25
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori