"Simptomat" që tregojnë që jeni më inteligjentë se sa mendonit
Ndoshta jeni një gjeni sekret. Ndoshta jo, por ekzistojnë disa shenja që janë të lidhura shkencërisht me nivele më të larta inteligjence.

Ja 12 prej tyre:

1-Vështirësi për të fjetur

2-Monogami te meshkujt

3-Shani shpesh

4-Vendime të rrezikshme

5-I besoni të tjerëve

6-Gënjeni

7-Aftësi të ulëta sociale ose ankth

8-Konsumim i alkoolit dhe drogës

9-Sy blu

10-Muzikaliteti

11-Prindër inteligjentë

12-Të qenurit mëngjarash /albeu.com/
Shtuar më 02/11/2016, ora 23:55

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori