Shpikja revolucionare në fushën e agronomisë
Shpikja revolucionare e Adam Wolf dhe Fred Bould, do të zhvillojë dhe do të përmirësojë agronominë në themelet e saj.

Bëhet fjalë për një shpikje e cila është e aftë të kuptojnë nevojat e bimës, duke siguruar një rritje të saj të shëndetshme dhe prodhim të frytshëm.

Shpikja quhet Pulsepold dhe ka formën e një disku si nëpër filma vizatimorë dhe në momentin e parë që vihet në tokë analizon domosdoshmëritë e bimës.

Duke nisur nga lagështia e baltës, nevoja për ujë, ekspozimi ndaj dritës së diellit, shirat e mundshëm si dhe mban nënkontroll ngjyrën e frutit duke monitoruar fazat e pjekjes. /albeu.com/
Shtuar më 04/10/2016, ora 14:33
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori