Shoferë kujdes! Hapni sytë nëse shihni një shishe plastike tek goma e makinës
Një video, e cila po qarkullon në Youtube lajmëron të gjithë përdoruesit e makinës që të tregojnë kujdes, veçanërisht ndaj detajeve që mund të vënë re në makinë e tyre.

Sipas videos, hajdutët janë gjithmonë në qarkullim dhe një shishe plastike e vendosur mes rrotës dhe pjesës tjetër të makinës, në anën e pasagjerit.

Sapo shoferi të ndezë makinën dhe të dëgjojë zhurmën e çuditshme në rrotë, normalisht do të dalë nga makina, duke e lënë derën hapur, për të hequr shishen plastike.

Në atë moment, hajdutët përfitojnë për të hyrë në aksion.
Shtuar më 03/08/2018, ora 18:10

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori