Shahu lëndë me detyrim në Armeni (VIDEO)
Armenia ka vendosur që në shkollat fillore nga ky vit shkollor si lëndë e detyrueshme të hyjë loja e shahut. Kjo nuk është kundërshtuar nga askush, përkundrazi, kjo lojë është jashtëzakonisht popullore në vend, si për të rinj ashtu dhe të vjetër.

Me këtë hap Armenia bëhet vendi i parë që lojën e shahut e aplikon si lëndë të detyrueshme në shkolla.


Ndiqni kronikën:

Shtuar më 29/03/2012, ora 15:50

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori