Pse shumë gra të zgjuara qëndrojnë beqare për vite me radhë
Ju ndoshta e keni pyetur shoqen tuaj shumë herë, pse ajo është beqare dhe nuk nxiton për të bërë një familje.

Gjithnjë e më shumë vajzat e bukura dhe të zgjuara preferojnë të mos jenë në marrëdhënie.

1.Gratë moderne janë të pavarura.

Gratë kanë luftuar për të drejtat e tyre dhe po ndryshojnë botën. Gjithnjë e më shumë gra marrin punë të barabarta ose më të mira se burrat dhe bëhen të pavarura.

2.Gratë kanë filluar të respektojnë lirinë e tyre dhe kohën e lirë më shumë.

Deri tani, në vend që të gatuajnë në shtëpi për një burrë dhe disa fëmijë pas punës në zyrë, gratë thjesht preferojnë ta kalojnë kohën e tyre në vetvete.

3.Gratë po bëhen më të qëndrueshme emocionalisht.

Gratë janë bërë më të forta, më të qëndrueshme emocionale dhe më të arsimuara. Bota moderne u jep atyre afërsisht të njëjtat mundësi si djemtë.

4.Gratë moderne filluan të pëlqejnë marrëdhëniet alternative.

Në ditët e sotme nuk kemi frikë të tregojmë preferencat tona në marrëdhënie. Ne mund të jetojmë siç e gjykojmë të arsyeshme dhe askush nuk do të na gjykojë si më parë kur zgjedhim një partner të së njëjtës gjini ose kemi një marrëdhënie të lirë. Natyrisht, kjo çon që njerëzit të mos martohen dhe thjesht të jetojnë së bashku.

5.Gratë moderne kanë standarde shumë të larta.

Kur fitoni vetë paratë tuaja, keni një diplomë ose 2, kujdeseni për pamjen tuaj dhe zhvilloheni në fusha të tjera, ju nuk mund të pranoni një njeri që nuk i vlerëson përpjekjet tuaja.

Nuk është e mundur të toleroni standarde të ulëta, sepse ato nuk mund t’ju sjellin një jetë më të mirë. Është më lehtë të qëndrosh beqar dhe të vazhdosh të kujdesesh vetëm për veten.

6.Burrat kanë më shumë frikë të takojnë gra të bukura dhe të zgjuara.

Kur burrat shohin një grua të bukur, të pavarur dhe të zgjuar, ata nuk janë aq entuziastë për të bërë hapin e parë, sepse ata mendojnë se kjo grua e mahnitshme nuk mund të jetë beqare.

Plus, askush nuk dëshiron të refuzohet. Dhe shumica e grave nuk do të hedhin kurrë hapin e parë, sepse ato tashmë bëjnë mjaft vetë në jetën e tyre.

7.Gratë moderne nuk besojnë më në përralla.

Po, niveli i besimit të një gruaje ndaj një burri është shumë më i ulët për shkak të standardeve moderne dhe epokës së konsumit.

Askush nuk dëshiron të ketë një zemër të thyer, dhe sa histori kemi dëgjuar për gratë që tradhtohen? Bota moderne na jep përparësi moderne dhe ne i pranojmë ato.
Shtuar më 25/10/2020, ora 13:55

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori