Pse njerëzit i urrejnë të hënat?
E hëna simbolizon fundin e fundjavës dhe fillimin e një jave të re.

Kështu që simbolizon ditën kur ndalet argëtimi dhe detyrimet fillojnë prapë. Për shumicën e njerëzve kjo paraqet fillimin e javës së punës. Ajo simbolizon diçka të padëshirueshme dhe jo-motivuese.

Në përgjithësi, të hënën, njerëzit duken të zhgënjyer dhe janë të pakënaqur me jetën e tyre. Të gjitha këto na çojnë në fazën në të cilën duhet të themi “I urrej të hënat, janë të mjerueshme”.

Por, a e urreni të hënën me të vërtetë? Jo!

hënat mund të jenë ditë me të vërtetë të mrekullueshme. Vetëm për shkak se njerëzit mendojnë se të hënat janë ditë të këqija, nuk duhet domosdoshmërisht të nënkuptojë që ju duhet të rrezatoni pesimizmin në fillim të javës.

Pra, ka dy arsye pse ju mund të urreni të hënave:

Ju jeni bërë pjesë e pikëpamjes globale se të hënat janë ditë të këqija OSE Ju nuk jeni duke jetuar një jetë që do t’ju lejojë të shijoni të hënën tuaj

Si mund ta bëj hënën një ditë të mirë?


Për të mos parë të hënën si një ditë e keqe, duhet të rregulloni mënyrën tuaj të të menduarit. Para së gjithash, duhet të filloni të krijoni qëndrimet tuaja për jetën tuaj dhe njerëzit që ju rrethojnë.

Njerëzit e suksesshëm priren të përdorin çdo ditë për të bërë marrëveshje, për të hapur biznese të reja ose për të shijuar jetën. Pse duhet të kufizoni veten duke hedhur jashtë të hënën tuaj? Nuk ka rëndësi se çfarë dite është; ju mund të filloni një biznes të hënën, të martën, të shtunën ose çdo ditë tjetër të javës.
Shtuar më 14/10/2019, ora 13:16

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori