Përtacët kanë të drejtë! Të mos bësh asgjë “shëron” trurin
Nga tani e tutje duhet të ndalojmë së gjykuari përtacët pasi në fakt ato kanë thënë një të vërtetë, duke mos bërë asgjë ato “shërojnë” trurin.

Të mos bësh asgjë është e bukur, jo vetëm për shkak se kjo ndihmon në çlodhjen e trupit tuaj, por mbi të gjitha, pasi na lejon të pastrojmë mendjen nga të gjitha detyrat e përditshme.

E bukura është kur apatia i kundërvihet stresit apo mospëlqimit:për shembull, kur jashtë është nxehtë, dhe shijojmë freksinë e shtëpisë, duke mos bërë asgjë.

Por si për të gjitha gjërat e bukura, duhet të ketë masë:”Një gjë është t’i jepni vetes një sasi të mjaftueshme kohe të “të mos bërit asgjë”, çka na lejon të rikarikojmë ‘bateritë’ tona, për shembull falë meditimit dhe analizës së vetvetes”- përfundon Ferruçi. “Tjetër është përtacia, si një arratisje nga përgjegjësitë”./albeu.com/

Shtuar më 06/01/2017, ora 16:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori