Picë bashkë me maskë, idea e veçantë e dyqaneve në Milano
Me krizën e koronavirusit bota e restoranteve duhet të punojë shumë për t’u rinisur dhe për të mos humbur biznesin.

Një ide e veçantë i ka ardhur dyqaneve zinxhir të DaZero:Duke pasur parasysh situatën e emergjencës së koronavirusit, piceritë në Milano, Torino dhe në Cilento kanë vendosur të realizojnë disa maska cope që do ti shpëndahen falas klientëve të tyre duke nisur nga 30 prilli në Milano dhe Torino nëpërmjet shërbimit delivery së bashku me picën.

Shpërndarja do të jetë edhe në Cilento me mbështetjen e Mbrojtjes Civile, e cila do të organizojë shpëndarjen e picave në komunën e Valle della Lucania dhe në vendet fqinje.


Shtuar më 21/04/2020, ora 14:32

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori