Nxënësi flen në klasë, ja si e zgjon mësuesi (VIDEO)

Shokët tentuan ta zgjojnë nga gjumi, por tentimi i tyre dështoi.
Asnjë mësimdhënësi nuk i pëlqen që nxënësit e tij të flejnë në klasë, por as edhe këtij mësuesi që vendosi ta zgjodhe nxënësin me një mënyrë të pabesueshme.

Shokët tentuan ta zgjojnë nga gjumi, por tentimi i tyre dështoi.

Profesori mori fikësen e zjarrit dhe e zgjoi nxënësin nga gjumi.


Shtuar më 25/09/2018, ora 23:19

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori