Njihni veten nëse jeni të mirë në shtrat
Një nga pyetjet që mundon shumicën prej nesh është nëse jemi të mirë në shtrat dhe a e kënaqim partnerin tonë?

Janë disa shenja që tregojnë nëse jemi me të vërtetë aq të mirë sa mendojmë.

Shenjat

Një minus i madh është nëse mendojmë vetëm për kënaqësinë tonë në shtrat. Kjo na bën egoistë dhe jointeresantë.

Kur mendoni menjëherë fundin e aktit seksual. Veçanërisht femrat duan që të kenë raunde të shkurtra gjatë seksit.

Kur fokusoheni vetëm të orgazma.

Kur nuk jeni të sinqertë më partnerin tuaj dhe mbi të gjitha me veten tuaj.

Kur nuk flisni me partnerin pas marrëdhënies suaj. Fakti që jeni të dobët në seks, kjo vjen si rezultat i moskomunikimit me partnerin.


Shtuar më 16/11/2018, ora 10:24

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori