Nëse bëni një sy gjumë në orar të punës do të jeni më i suksesshëm (VIDEO)
Japonezët, ndryshe nga pjesa e tjetër e botës, e kanë të lejuar të flenë në punë – pasi që sipas tyre, një sy gjumë në orarpunës">punës rrit produktivitetin tuaj.

Hulumtuesit atje testuan punëtorët të cilët dremitën në punë për 30 minuta dhe zbuluan se efektet e gjumit të shkurtër kanë disa dobi të ngjashme me gjumin e natës.

Videoja e publikuar në Facebook, tregon më shumë rreth këtij fakti interesant për japonezët.


Shtuar më 11/09/2018, ora 13:41

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori