Në një lidhje që do të zgjasë përgjithmonë, do të vëreni këto 5 shenja!
Nuk janë të pakta rastet kur dy njerëz lidhen pa e ditur se sa do të zgjasë marrëdhënia e tyre. Ka nga ata që nuk janë të fiksuar pas përjetësisë dhe ndarjen e marrin parasysh që në fillim. Ka të tjerë që nuk dëshirojnë të përfshihen në një romancë, pa garancinë e ''jetëgjatësisë''.

Kategoria e dytë e mundojnë veten me pyetje, edhe pse shpesh nuk kanë shkak të panikosen. Mendohen shumë nëse po investohen në një lidhje të sigurt, duke dashur të dinë nëse partneri që kanë në krah mendon të njejtën gjë si ata. Kërkojnë që marrëdhënia të zgjasë përgjithmonë, e shumicën e herëve vetëm shkaktojnë panik tek vetja.

Si gjithmonë, studimet e fundit vijnë në ndihmë në këto aspekte. Nëse lidhja juaj do të vazhdojë sa të keni frymë, atëherë do të vëreni pesë shenjat e mëposhtme. Me pak fjalë, nuk keni pse lodheni më tepër!

1. Filloni ngjasoni me partnerin.
2. Timbri i zërit përafrohet me të partnerit.
3. Nevojat dhe kërkesat në lidhje do të ndryshojnë për mirë.
4. Oraret e gjumit do të përputhen pa kuptuar as vetë ju.
5. Pas 11 muajsh do të kaloni në zonën e komfortit.
Shtuar më 08/03/2018, ora 16:18

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori