Në këto vende mund të kaloni pushime të lira, nuk mungon edhe Shqipëria
Çdo udhëtim jashtë vendit ofron shumë emocione dhe përshtypje të reja.

Por, shpesh për njerëzit problem bëhet mungesa e parave për të përjetuar një pushim ashtu siç ata dëshirojnë.

Megjithatë në botë ka edhe vende – ku ju mund të kaloni edhe pushime më të lira.

Më poshtë mund të shihni një listë të vende, ku mund ta kaloni pushimin edhe pa e zbrazur portofolin tuaj.

Shqipëri

Rumani

Portugali

Bullgari

Peru

Poloni

Hungari

Filipine

Bali /albeu.com/
Shtuar më 26/01/2018, ora 23:12

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori