Momenti kur fëmijët e Afrikës shohin kompjuter për herë të parë
Disa nga nxënësit në BeninAfrikës po e shohin për herë të parë kompjuterin.

Bio-Lab, një grup jofitimprurës, kanë dizajnuar një dhomë të rimorkiuar që furnizohet nga panele solare.

Dhoma ka hapësirë të mjaftueshme për t’iu mundësuar nxënësve të familjarizohen me kompjuterët.

Shkalla e mbulimit me internet në Benin është vetëm 42.2% dhe shumica e familjeve në vend nuk mund të përballojnë një kompjuter personal.
Shtuar më 02/04/2019, ora 14:49
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori